Начало

Хидроизолация
Product Card

Denim Jeans

Tailored Jeans

$19.99

Some text about the jeans. Super slim and comfy lorem ipsum lorem jeansum. Lorem jeamsun denim lorem jeansum.


Product Card

Denim Jeans

Tailored Jeans

$19.99

Some text about the jeans. Super slim and comfy lorem ipsum lorem jeansum. Lorem jeamsun denim lorem jeansum.


Полагането на хидроизолации ви спестява време и средства за последващи ремонти. Чувствайте се комфортно в своя дом! Научете повече да видовете хидроизолация и тяхното приложение.

Запитване за количество и цена на хидроизолации на едро и дребно

Строителна борса "Партньори"Надявам се да сме ви полезни с нашите статии! Ако имате въпроси, чиито отговор не можете да намерите в сайта, нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат! Вижте как да отправите вашето запитване за количество и цена от страницата: Направи поръчка.

Приятно четене!

Обичате да пазите старите си вещи, но домът ви вече не може да ги побере? Мазето е добраХидроизолация на мазе алтернатива, но не искате те да се повредят, защото вътре е много влажно? Решение на този проблем има! Хидроизолацията на мазе може да бъде както външна, така и вътрешна. Външната се поставя още при изграждане на сградата, тя е най-добрият вариант. Поставянето единствено на вътрешна предпазва само помещението, а влагата се запечатва в стените и има опастност от тяхното разрушаване след време.

Хидроизолация на терасаСъседът Ви, който живее на долния етаж се оплаква, че има паднала мазилка на терасата си? Трябва спешно да предприемете мерки? Нашата препоръка е да разгледате видовете хидроизолации за тераса. Тяхното нанасяне става бързо, а резултата е повече от добър! Запазете добрите си отношения със съседите, решението на проблема Ви е много лесно – потърсете ни за консултация!Хидроизолация на покрив

Покривът изпълнява може би една от най-важните функции в дома – той предпазва всички останали елементи от конструкцията от атмосферните влияния. Неговото хидроизолиране е от огромно значение за намаляване разходите по експлоатация на жилището. С рулонните хидроизолационни материали, не само Вашият покрив е защитен, но и цялата конструкция. Независимо дали е плосък или скатен, на каква температура и натиск е подложен покривът, рулонните хидроизолации за покрив запазват своите характеристики повече от 30 години!

Битумни керемидиЗа вашият скатен покрив подходящи са битумните керемиди, съчетайте предимствата на хидроизолационният материал и естетическият външен вид. Със своята богата цветова гама и разнообразие от форми, те задоволяват изискванията дори и на най-претенциозния вкус. Научете повече за класовете битумни керемиди и начина им на полагане.